Σχετικά με εμάς

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρία μας κατασκευάζει βερνίκια ξύλου και διαλυτικά, με βασική κατεύθυνση την επιπλοποιία και εν γένει τις ξύλινες κατασκευές, καθώς και τη σύνθεση διαφόρων τύπων διαλυτικών και αραιωτικών, τόσο για τη βιομηχανική όσο και για την ιδιωτική χρήση. Ιδρύθηκε από τον Παναγιώτη Καραβασίλη και με τη σημερινή της μορφή είναι από το 2012. Έχουμε έδρα την Αττική και δραστηριοποιούμαστε σε όλη την επικράτεια. Διαθέτουμε μονάδα παραγωγής και αποθήκευσης, καθώς και ένα πρατήριο με τα προϊόντα μας.

ΣΤΟΧΟΣ / ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Ο βασικός μας στόχος είναι η διαρκής έρευνα για την δημιουργία νέων πρωτοποριακών προϊόντων, καθώς και η διαρκής εξάπλωση σε νέους κλάδους και νέες αγορές. Πιστεύουμε στη συνεχιζόμενη εξέλιξη και εξειδίκευση πάνω στον κλάδο μας.

Η στρατηγική μας είναι η εδραίωση σταθερών και μακροχρόνιων συνεργασιών με τους πελάτες μας και ταυτόχρονα μεγάλη ευλυγισία στην παραγωγή και παράδοση των παραγγελιών. Έχοντας δώσει μεγάλη βαρύτητα στη ταχεία εξυπηρέτηση του πελατολογίου μας και σε συνδυασμό με την διαρκώς εκσυγχρονιζόμενη μονάδα παραγωγής μας, μπορούμε να μειώνουμε το χρόνο που μεσολαβεί από την παραγγελιοληψία μέχρι την παράδοση.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΥΛΙΚΑ

Για την προστασία εξωτερικών επιφανειών όπως πέργκολες, κουφώματα, παράθυρα κτλ έχουμε κατασκευάσει το “Bear” βερνίκι εμποτισμού νανοτεχνολογίας σε μορφή gel, με εξαιρετικές αντοχές στις εξωτερικές συνθήκες. Για περισσότερες πληροφορίες ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.

Η επιστέγαση της πείρας δεκαετιών στο αντικείμενο μας, ήρθε με τη δημιουργία του πρωτοποριακού επιδιορθωτικού υλικού “palessaki” Το οποίο επιδιορθώνει εκδορές και χτυπήματα σε οποιαδήποτε ξύλινη επιφάνεια. Προϊόν το οποίο προστατεύεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το “palessaki” ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

…για να δημιουργούμε, επιτυχώς, μακροχρόνιους πελάτες.

Έχουμε εξειδίκευση στην κατασκευή υλικών προστασίας ξύλινων επιφανειών. Αυτό μεταφράζεται σε μια μεγάλη γκάμα βερνικιών επιπλοποιίας με ολοκληρωμένες σειρές βερνικιών πολυουρεθάνης 2 συστατικών, ακρυλικά 2 συστατικών, βάσεως νερού 2 συστατικών, βερνικιών πατωμάτων με καταλύτη, σουρφασέρ και λάκας πολυουρεθανικής βάσης 2 συστατικών και νερού 2 συστατικών.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

…μας οδηγεί σταθερά, με πρόοδο προς το μέλλον.

Πιστεύουμε και αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Κάθε μέρα βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο, εκσυγχρονίζοντας τις γραμμές παραγωγής μας και παρακολουθώντας την εξέλιξη των πρώτων υλών. Εργαζόμαστε μεθοδικά για να εδραιωθούμε στην εγχώρια αγορά αλλά και για να μπορούμε να αντιπροσωπευόμαστε και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες μέσα από το δίκτυο εξαγωγών μας. Η γκάμα των προϊόντων μας εμπλουτίζεται κάθε χρόνο με νέα είδη και βαδίζουμε στο μέλλον με την υπόσχεση ότι θα διαθέτουμε προϊόντα ποιότητας με ανταγωνιστικό κόστος.